Solutions in Care

Solutions in Care is een moderne organisatie met oog voor de persoon. Bij Solutions in Care zien wij mogelijkheden en zetten we de ander in zijn of haar kracht. Bij Solutions in Care werken wij met een zorgplan op maat, iedereen is uniek en krijgt een zorgplan wat aansluit bij de wensen, doelen en perspectieven van de persoon. Wij maken dan ook samen met de persoon (en/of wettelijk vertegenwoordigers) een zorgplan en afspraken. Solutions in Care heeft meerdere locaties, gelegen in de Betuwe (Gelderland). Elke locatie is uniek en heeft een ervaren, enthousiast team van medewerkers. Ons netwerk strekt zich uit over een breed werkgebied, zodat wij cliënten vanuit heel Nederland kunnen aannemen. We werken nauw samen met andere zorgorganisaties, gemeenten, onderwijsinstellingen, zorgverzekeraars en individuele zorgprofessionals.

Missie

Solutions in Care is, een volwaardige en moderne aanbieder van begeleiding en diensten op het gebied van wonen, welzijn, zorg en gezondheid. Daarbij is professionaliteit en kwaliteit ons streven.

Wij bieden semimurale en intramurale zorg aan iedereen met een zorg- of hulpvraag op het gebied van jeugd- en gezin en psychische- en sociale begeleiding aan cliënten met psychische problematiek en/of verstandelijke beperking.

De organisatie is gericht op professionalisering door onder andere samenwerking met andere zorgprofessionals, onderwijsinstellingen, gemeenten, zorgverzekeraars. De diensten die wij bieden zijn afgestemd op ontwikkelingen binnen de maatschappij en het vakgebied.

Visie

Binnen Solutions in Care B.V. is onze cliënt uniek te noemen. Alles is erop gericht onze cliënten vertrouwd te laten voelen bij onze organisatie, het welzijn van onze cliënt staat voorop en wij respecteren hen.

Overige informatie:

Solutions in Care hanteert een aantal Uitsluitingscriteria.

Binnen Solutions in Care werken wij met een klachtenformulier en een klachtenprocedure, indien nodig.

Zie hier onze Privacyverklaring.